Oszd meg a bejegyzést másokkal Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz
A A A A A

Cola-t vagy vizet kérsz?


Az USA több államában a rendőrség baleseti helyszínelői 2 gallon (kb. 7 liter) Cola-t visznek magukkal, hogy a baleseteknél az úttestre folyt vért azzal távolítsák el. Ugyanis a kóla sitty-sutty kicsapja a vérsejtjeidet.

Ha egy steak-et egy tálba tesznek, és Cola-val leöntik, két nap alatt feloldódik.

A WC-kagyló tisztítása: Önts bele egy dobozos Cola-t a kagylóba és hagyd ezt az igazi "csodaszert" egy óráig hatni, utána öblítsd le. A kagyló maradéktalanul tiszta lesz. Szebb, mint a „kacsa” után.

Rozsdafoltok eltávolítása egy krómozott felületről: Dörzsöld be a felületet egy Cola-ba áztatott alumíniumfóliával.

Az autóakkumulátor pólusairól könnyedén eltávolíthatod a korróziót, ha egy doboz Cola-t ráöntesz. Elképesztő, ahogyan pezseg.

Egy berozsdásodott csavart meglazíthatsz, ha egy pár percig egy Cola-ba áztatott rongyot teszel a csavarra.

Ha kenőanyagokat akarsz eltávolítani egy szövetből, önts bele a mosógépbe a mosószer mellé egy doboz Cola-t, és futasd le a programot. A doboz Cola segít a kenőanyag-maradékok eltávolításában.
Eltávolítja a szélvédő szennyeződéseit is.

JA, ÉS MELLESLEG IHATÓ.

Hasznos információ:

A Cola aktív hatóanyaga a foszfor-sav, melynek pH-értéke 2,8. Egy vasszöget 4 nap alatt old fel. A foszfor-sav kioldja a csontokban lévő kalciumot és hozzájárul a csontritkulás elszaporodásához. A kisgyermekek tejfogát is oldja. Coca-Cola szirupot koncentrált formában szállító tartálykocsikat különösen korrozionáló, veszélyes anyagokat jelző táblával kell ellátni.

A Cola forgalmazók már 20 éve használják a teherautók motorterének tisztítására!

A Cola egyik összetevője még a betont is felmarja.

Már csak az a kérdés, mit szeretnének inkább, egy pohár vizet vagy egy Cola-t?

2 megjegyzés:

  1. Rozsdára mi is kipróbáltuk, és jól működik. :)
    A szervezetben mit csinál???

    VálaszTörlés